Niewstyd¼ siê pisaæ tutaj o swoich zdarzeniach, gdy¿ niezarejestrowani nie maj± dostêpu do twoich relacji! Opowiedz nam o twoim spotkaniu z duchem/ufo/itp...
Nie wiem co to mog³o byæ! Je¿eli to prawda to brak mi s³ów. Dotyk, hm... mo¿liwe ¿e co¶ z pod kó³ ciê dras³o jak mnie kiedy¶. Ale ¿e siê ko³a zatrzyma³y to tego ju¿ nie umiem wyja¶niæ!
Heh... mia³em podobna historie... tu¿ po smierci mojej babci... siedze w domu....... a tu nagle boom w ³azience... patrze a tam rózne chemikalia le¿a na pod³odze..... a tu nastêpne boom ( pisk) patrze szafa sie otworzy³a sama.... a by³a zatrza¶niêta... potem by³y podobne historie ale coraz zadziej nie wiem co to by³o...... ale to wydarzy³o sie pare lat temu.. pamietam ze po smierci babci mojej do¶æ czêsto co¶ spada³o tak samo z siebie... Wtedy mia³em moze z 12 lat moze mniej.... wiec jak byly takie nieprzewidziane wydarzenia, sytuacjie to paniecznie sie ba³em NIC ¦CIEMY NIE WALE TUTAJ Ale powa¿nie jak na swój wiek 12 lat... moze mniej... i ba³em sie to wiecie... Nawet rodzice sie zorientowali ze cos nie tak jest... tez byli swiadkami podobnych sytuacji... akurat gry te chemikalia spad³y w ³azience i szafka twar³± sie to mia³o miejscce w tym samym dniu... (chemikalia= szampon, plyn do plukania i cos tam jeszcze )
Spoiler:
no raczje ja wtedy sie bardzo ba³em... wiec mi do smiechu nie by³o i to akurat tu¿ po smieri babci sie dzia³o a chyba jakos 2-3 tygodnie po tym smutnym wydarzeniu sie zacze³o dziaæ i trwa³o ok 1 msc ale do¶æ zadko ale jak cos sie sta³o...
To ja te¿ tak kiedy¶ mia³em, ni z tego ni z owego a tu nagle BUM! Co¶ spad³o z szawki chocia¿ stalo twardo i nie mia³o prawa wylecieæ. Ale mia³em wtedy jakie¶ 9 lat.